Myynti- ja toimitusehdot

 

Yleistä

Uudenmaan Suojainpro Oy ( Y-tunnus 258658-6) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle.

Suomen valtion rajojen ulkopuolelle EXW.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tilaustavat:

 

Verkkokauppa www.suojainpro.fi
Sähköposti info@suojainpro.fi, etunimi.sukunimi@suojainpro.fi

                            

Puhelin               +358 400 662 129

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen toimittamista.

Kun tuotteet tilataan verkkokaupasta siirtämällä ne ostokoriin ja maksamalla ostokorin sisältö kassapalvelussa. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteröidy Kanta-asiakkaaksi niin saat etuja.

 

Maksaminen/Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Haluatko maksaa laskulla tai osamaksulla

Myynti- ja toimitusehtoihin seuraavasti: Valitse vain kassalla Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii. Huomaathan, että Euroloanin laskulla ja osamaksulla maksaessasi suoritat maksun yksityishenkilönä. 

Euroloan-lasku
Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa.
Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa.
Laskutuslisä on ainoastaan 4,95 €.

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Euroloan-osamaksu
Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä.
Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 12 tai 24 kuukautta.
Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.
Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk. (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).

Kysyttävää laskutuksesta?
Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään:
asiakaspalvelu@euroloan.fi tai puh. 010 2171 011 (ma–su 24 h,
operaattorin hinta: 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min).
www.euroloan.fi
https://www.euroloan.fi/kauppiaalle/maksutavat

 

Maksutapaehdot

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta.

Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1 500 euron ostoksen TVK on 26,1 % maksuajan ollessa 12 kk.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai  osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan, mikäli ostokset toimitetaan muuhun kuin Väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Lasku/laskut toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ostosten toimitusosoite on valinnainen.

 

Toimitusehdot

Posti- ja toimituskulut 7,90 € / tilaus. Tilatessanne postiennakolla lisäämme myös postiennakkomaksun 3,50 €.

Yli 250 € tilauksista emme peri toimituskuluja.

Tuotteet toimitetaan täysinä myyntipakkauksina.

Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä valitsemallanne toimitus vaihtoehdolla, myös mahdollisesti kirjeenä paketin koosta riippuen. Tilauksen toimitusaika on 3-7 arkityöpäivää tuotteiden varastotilanteesta riippuen. joidenkin tuotteiden toimitusaika voi olla saatavuudesta riippuen pidempikin.  Yritysasiakkaat sopimuksen mukaan. Toimitus voi tapahtua myös suoraan välimieheltä, jolloin toimittaja voi olla jokin muu kuin Posti. 

 

Vaihto- ja palautusehdot

Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee palauttaa 14 pv. sisällä toimituksesta, jonka jälkeen palautuvia tuotteita ei oteta enää vastaan. Ehto ei koske merkattuja tai vain Teille valmistettuja tuotteita.

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämättömänä, ( tuote- , kokolaput kiinni).

Ulkomailta tehdyt asiakaspalautukset maksaa asiakas itse.

Palautusosoite: Uudenmaan Suojainpro Oy, Nuolitie 2 A 12 01740  Vantaa.

Postin asiakasnumeromme saatte soittamalla sähköpostitise.

Palautukset: Huom! Suojainpro:sta riippumattomista syistä tehdystä palautuksista asiakas maksaa itse rahdin.  Tällaisissa tapauksissa asiakas voi itse päättää palautustavan.

Ongelmatilaanteessa yhteys asiakaspalvelu@suojainpro.fi

Kun tuote on meillä tai toimittajalla hyväksytty ja tarvittavat tiedot meille toimitettu, niin palautamme rahat tilillenne. Pidätämme tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu Uudenmaan Suojainpro Oy.

×
×