Seal kuulosuojain adapter01

Kuulosuojaimet

Tuotenumero: 15010-S

36,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Kypäräkiinnitteiset, adapter 01 sovittimilla varustetut uudenlaiset medium-vaimennustason kuppikuulosuojaimet. Sordin Classic -sarjan moderni malli. TPE (Thermo Plastic Elastomer) pehmusteet tarjoamassa eriomaista käyttömukavuutta ja tiiveyden.

Suositeltava malli monipuoliseen ja vaativaan käyttöön rakennuksilla, teollisuudessa, vapaa-ajan käytössä jne. Vaimentaa laaja-alaisesti erilaisia taajuuksia, ja tekee äänimaailmasta miellyttävää.

Kuppien kaksipistekiinnitys tarjoaa tasaisen paineen pehmusterenkaan kaikilla alueilla. Kuppien sisällä poikkeuksellisen runsaasti tilaa korvalehdille. Pehmusterenkaiden alalaidoissa korvalehden mukainen muotoilu, joka parantaa käyttömukavuutta ja tiiveyttä. Rakenne ja pintojen tarjoama ote on suunniteltu tehokkaaksi käyttää myös käsineet kädessä.

Portaattomasti liukuva pituuden säätö. Erittäin pehmeät ja helposti vaihdettavat PVC-vapaat tiivisterenkaat. Paino vain 250 g. Väri: musta. EN 352-3. CE. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 28 dB. H=31, M=25, L=20. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60084-S Sordin Hygiene Kit Seal huoltopakkaus

Adapter 01 soveltuu käytettäväksi mm. seuraavien työkypärien kanssa:
- Kask Zenith X -sarja (myös aiempi Zenith -sarja)
- Kask Plasma -sarja ja HP (edellyttää kuulosuojainsovittimia)
- CT - Climbing Technology Aries -sarja
- Beal Skyfall
- Petzl Vertex
- Petzl Alveo
- Balance AC ja HD
- JSP Mk II
- Protector Tuffmaster II ja Style 300
×
×