EXC Headband kuulosuojain

Kuulosuojaimet

Tuotenumero: 20010-S

27,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Pääpannalla varustetut kevyet medium-vaimennustason kuppikuulosuojaimet. Sordin Classic -sarjan malli, jossa sisällä ainutlaatuiset ruiskupuristevaletut vaimennussisäosat, jotka tarjoavat miellyttävän vaimennuksen ja kovalehdille poikkeuksellisen runsaasti tilaa. Leveä ja pehmustettu pääpanta, jonka sivuilla jousivoiman säätimet, joiden ansiosta istuvuuden saa mukavaksi kaiken kokoisiin päihin. Suositeltava malli monipuoliseen yleiskäyttöön niin teollisuudessa kuin vapaa-ajan käytössäkin.

Kuppien kaksipistekiinnitys tarjoaa tasaisen paineen pehmusterenkaan kaikilla alueilla. Pehmusterenkaiden alalaidoissa korvalehden mukainen muotoilu, joka parantaa käyttömukavuutta ja tiiveyttä. Yksikertainen rakenne, joka ei kerää likaa.

Teleskooppinen pituuden säätö. Koko rakenne on täysin metalliosista vapaa ja turvallinen käyttää sähkölaitteiden ja muiden laitteiden lähellä missä metalliosat (piilossa tai esillä) voisivat aiheuttaa riskejä tai magneettisia ongelmia. Kompakti, kestävä rakenne. Erittäin pehmeät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Paino vain 218 g. Väri: musta. EN 352-1. CE. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 27 dB. H=31, M=24, L=16. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60080-S Hygiene Kit EXC huoltopakkaus
×
×