HPE Headband kuulosuojain

Kuulosuojaimet

Tuotenumero: 22010-S

33,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Pääpannalla varustetut kevyet high-vaimennustason kuppikuulosuojaimet. Sordin Classic -sarjan malli, jossa paksut, pehmeät vaahtotäytteiset pehmusterenkaat, joiden alalaidoissa korvalehden mukainen muotoilu, joka parantaa käyttömukavuutta ja tiiveyttä. Leveä ja tuuletusraollisella pehmusteella varustettu pääpanta, jonka ansiosta malli soveltuu sykettäkin nostattaviin töihin. Sivuilla jousivoiman säätimet, joiden ansiosta istuvuuden saa mukavaksi kaiken kokoisiin päihin. Suositeltava malli erittäin meluisiin ympäristöihin. Erinomainen ja korville miellyttävä matalien taajuuksien vaimennus.

Kuppien kaksipistekiinnitys tarjoaa tasaisen paineen pehmusterenkaan kaikilla alueilla. Kuppien sisällä poikkeuksellisen runsaasti tilaa korvalehdille.

Portaattomasti liukuva pituuden säätö. Koko rakenne on täysin metalliosista vapaa ja turvallinen käyttää sähkölaitteiden ja muiden laitteiden lähellä missä metalliosat (piilossa tai esillä) voisivat aiheuttaa riskejä tai magneettisia ongelmia. Kompakti, kestävä rakenne. Erittäin pehmeät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Paino vain 261 g. Väri: musta. EN 352-1. CE. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 32 dB. H=32, M=29, L=23. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60083-S Sordin Hygiene Kit HPE huoltopakkaus
×
×