XLS Headband kuulosuojain

Kuulosuojaimet

Tuotenumero: 24010-S

18,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Helppokäyttöiset low-vaimennustason kuppikuulosuojaimet pääpannalla, Edullinen ja laadukas malli, jossa ominaisuuksia, joita yleensä löytyy vain arvokkaammista kuulosuojaimista. Soveltuu niin kevyemmän melutason työ- ja vierailijakäyttöön teollisuudessa, rakennuksilla, kuin vapaa-ajankin tarpeisiin. Suodattaa erinomaisesti korkeampia äänen taajuuksia.

Ohut ja erittäin leveä Sure-Grip pääpanta tekee käytöstä helppoa ja miellyttävää, myös käsineet kädessä. Panta ei kerää likaa ja on helppo puhdistaa. Kuppien kaksipistekiinnitys tarjoaa tasaisen paineen pehmusterenkaan kaikilla alueilla.

Portaattomasti liukuva korkeuden säätö. Koko rakenne on täysin metalliosista vapaa ja turvallinen käyttää sähkölaitteiden ja muiden laitteiden lähellä missä metalliosat (piilossa tai esillä) voisivat aiheuttaa riskejä tai magneettisia ongelmia. Kompakti, kestävä rakenne. Erittäin pehmeät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Paino vain 218 g. Väri: musta. EN 352-1. CE. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 25 dB. H=27, M=22, L=15. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60088-S Sordin Hygiene Kit XLS huoltopakkaus
×
×