left/RIGHT CutOff Pro Helmet

Kuulosuojaimet

Tuotenumero: 51500-04-S

229,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Tasorajoitteiset kuulevat kupukuulonsuojaimet pään ergonomian mukaan muotoilluilla left/RIGHT kupeilla ja 01, 02 sekä 14 kypäräkiinnitysadaptereilla. AUX 3,5 mm sisääntulo esim. viestintää, radiopuhelinta, matkapuhelinta, MP3 soitinta tai radiota varten.

Korkealuokkainen malli, joka soveltuu vaativaan työkäyttöön. Medium-tason vaimennus. Miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. 01 kypäräadapteri (vastaava kuin P3E kiinnike) on yhteensopiva mm. Kask, CT ja Petzl työkypärien ja muiden yleisesti käytössä olevien kypärien kanssa, joissa on sivuilla kiinnityslovet kuulosuojaimille.

CutOff Pro leikkaa yli 82 dB haitalliset äänet turvalliselle tasolle, ja vahvistaa ympäristön äänet käyttäen uusinta teknologiaa. Toiminto mahdollistaa että käyttäjä kuulee varoitussignaalit ja puheen, ja pystyy paremmin kommunikoimaan kasvotusten suojaten samalla kuulon haitalliselta melulta. Suojattu elektroniikka.

Left/RIGHT kuulosuojaimet on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle korvalle, joka antaa korvalehdille enemmän tilaa, ja tekee rakenteesta sekä tiiviimmän päätä vasten, turvallisemman käyttää, että parantaa käyttömukavuutta.

Toimii 2 x AA (LR06) sormiparistoilla. Paristojen kesto jopa 1000 tuntia. Paristojensäästötoiminto pidentää käyttöikää: Sammuu automaattisesti, kun suojainta ei käytetä. Alhaisen varaustilan varoitus. Selkeän vesitiiviin rakenteen ansiosta suojainta on helppo käyttää ja puhdistaa.

Teleskooppinen pituudensäätö. Kompakti, kestävä rakenne. Pehmeät helposti vaihdettavat left/RIGHT tiivisterenkaat. SNR 27 dB. H = 31, M 24, L = 16. Kupujen materiaali ABS. CE EN 352. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60096 Sordin Hygiene kit left/RIGHT Active huoltopakkaus

Suosittelemme käyttämään kaikkien Kask työkypärien kanssa:
- Zenith kaikki mallit suoraliitännällä kypärän sivuloviin
- Plasma-sarjan kaikki mallit, kun kypärä on varustettu kuulosuojainadaptereilla

Toimitukseen sisältyvät adapterit sopivat mm. käytettäväksi mm. seuraavien työkypärien kanssa:
Adapter01:
- Kask Zenith -sarja
- Kask Plasma -sarja ja HP (edellyttää kuulosuojainsovittimia)
- Petzl Vertex
- Petzl Alveo
- Balance AC ja HD
- JSP Mk II
- Protector Tuffmaster II ja Style 300
Adapter 02:
- Peltor G3000
- Protector Style 600
- Auboueix Iris II
Adapter 14:
- MSA V-Gard, V-Gard 200, V-Gard 500, V-Gard 900
×
×