Supreme Pro 1.1 vihreä

Kuulosuojaimet

Tuotenumero: 75302-S

343,00

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Matalaprofiilinen aktiivinen kupukuulonsuojain päälakisangalla, AUX-liittimellä ja äänten vahvistustoiminnolla. Korkealuokkainen ja painonappien ansiosta helppokäyttöinen kuuleva tasorajoitteinen malli, joka on suositeltava valinta esim. metsästykseen, ammuntaan ja vaativaan ammattikäyttöön. Mikrofonit molemmilla puolilla tarjoavat suuntaavan kuulon. Roiskesuojatut kaiuttimet ja elektroniikka sisäpuolella parantavat luotettavuutta. Musta nahkainen pääpanta ja tummanvihreät kupit. Sordin Supreme-sarja on kehitetty parantamaan työympäristöäsi ja myös vapaa-aikaasi, kun oleskelet melussa.

Modernin tasorajoitteisen toiminnan ansiosta kuulet keskustelun, varoitussignaalit, liikkuvien autojen äänet ja muut tärkeät tai turvallisuuteen vaikuttavat asiat selkeästi ja poikkeuksellisen luonnollisina, mutta olet samalla suojattu kuulolle vaarallisen voimakkailta ääniltä. Vahvistaa lisäksi haluttaessa heikkoja ääniä, jonka ansiosta kuulet esim. koiran äänet kauempaa kuin ilman kuulosuojaimia. Kupuihin integroitujen kuulokkeiden ääni on rajoitettu turvalliselle 82dB:n tasolle. Malli sopii litteän profiilin ansiosta käytettäväksi myös sotilaskypärän alla. Kaikki toiminnot suunniteltu käytettäviksi myös käsineet kädessä.

Viisiportainen äänenvoimakkuussäätö tarjoaa ihanteellisen käytön. Automaattinen virrankatkaisu ennakkovaroitusäänellä 4 h jälkeen, mikäli mitään painiketta ei ole painettu: Toiminto säästää paristoja myöhempää tarvetta varten. Paristojen alhaisen varaustilan varoitin ilmoittaa vaihtotarpeesta kun n. 40 h käyttöaikaa on jäljellä.
Audio input AUX-liitin mahdollistaa ulkoisten laitteiden kuten metsästysradion, radiopuhelimen, matkapuhelimen tms. kommunikaatiovälineeden helpon liittämisen. 3,5 mm liittimellä varustettu johto sis. toimitukseen.

Toimii 2xAAA (LR03) paristoilla, sis. toimitukseen. Toiminta-aika n. 600 h (=esim. 7 h /arkipv käyttöä 4 kk ajan). Paino 341 g. Kompakti kuljetusasento. Kokoluokitus: M-L. Päälakisangan materiaali: Nahka, ruostumaton jousiteräs, muovi. Pehmuste- ja vaimennusmateriaali: PVC-kalvo, TPU-vaahto. Täyttää CE EN352-1, EN352-4 ja EN352-6 standardien vaatimukset. Maksimielinikä poikkeuksellisen pitkä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 5 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Varaosat ja lisävarusteet:
Sordin Hygiene Kit Supreme vakiomalli: 60089-S
Sordin Hygiene Kit Supreme gel: 60092-S

HUOM! EU:n uusi Henkilösuojainasetus on astunut voimaan ja siirtymäaika aiemmasta Henkilösuojaindirektiivistä on päättynyt 21.4.2019. Uudistuksen myötä kaikki kuulosuojaimet ovat siirtyneet Riskiluokka III henkilösuojaimiksi, joka edellyttää, että tuotteen suojausominaisuuksien testaamisen lisäksi arviointilaitos valvoo niiden laatua, ja maksimielinikä ilmoitetaan. Tarkistathan että hankittavissa kuulonsuojaimissa on CE-merkinnän lisäksi myös aina ilmoitetun laitoksen numero, sekä valmistusajankohta ja maksimielinikä selkeästi ilmoitettuina, jotta suojaimet ovat nykyvaatimusten mukaisia! Kaikki Sordin kuulosuojaimet täyttävät Henkilösuojainasetuksen vaatimukset.
×
×