Seal Headband di-electric kuulosuojain HI-VIZ

Kuulosuojaimet

Tuotenumero: 87000-30-S

38,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Pääpannalla varustetut uudenlaiset medium-vaimennustason kuppikuulosuojaimet Hi-Viz huomiovärisillä kupeilla. Sordin Classic -sarjan moderni malli, jossa sähkötöihin suunniteltu di-electric rakenne. TPE (Thermo Plastic Elastomer) pehmusteet tarjoamassa eriomaista käyttömukavuutta ja tiiveyden.

Pääalueen ilmavaksi jättävä pääpanta, jonka ansiosta malli soveltuu sykettäkin nostattaviin töihin. Suositeltava malli monipuoliseen ja vaativaan käyttöön rakennuksilla, teollisuudessa, vapaa-ajan käytössä jne. Vaimentaa laaja-alaisesti erilaisia taajuuksia, ja tekee äänimaailmasta miellyttävää.

Kuppien kaksipistekiinnitys tarjoaa tasaisen paineen pehmusterenkaan kaikilla alueilla. Kuppien sisällä poikkeuksellisen runsaasti tilaa korvalehdille. Pehmusterenkaiden alalaidoissa korvalehden mukainen muotoilu, joka parantaa käyttömukavuutta ja tiiveyttä. Rakenne ja pintojen tarjoama ote on suunniteltu tehokkaaksi käyttää myös käsineet kädessä.

Portaattomasti liukuva pituuden säätö. Koko rakenne on täysin metalliosista vapaa ja turvallinen käyttää sähkölaitteiden ja muiden laitteiden lähellä missä metalliosat (piilossa tai esillä) voisivat aiheuttaa riskejä tai magneettisia ongelmia. Kompakti, kestävä rakenne. Erittäin pehmeät ja helposti vaihdettavat PVC-vapaat tiivisterenkaat. Paino vain 250 g. Väri: musta. CE EN 352-2. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 30 dB. H=32, M=27, L=21. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60084-S Sordin Hygiene Kit Seal huoltopakkaus
×
×