Work X-Safe Balaklava onesize

Päähineet, työ

Tuotenumero: 402133055-20

47,90

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Ohut työkypärähuppu, joka suojaa käyttäjää kattavasti lukuisilta eri uhkilta. X-Safe on erittäin pehmeä, antistaattinen, erinomaisesti tulelta suojaava, tehokkaasti kosteutta siirtävä ja toiminnallinen alusasusarja työkäyttöön. Suunniteltu kaikkein vaativimmille käyttäjille: Paloasujen alle, puolustusvoimien lentäjille ja erikoisjoukoille, hitsaajille, sähköalalle, moottoriurheiluun jne. Suojaa käyttäjää useilta eri uhkilta: Tarjoaa CE EN11612 luokka A1, B1, C1 ja F1 standardin vaatimusten mukaisesti suojan liekkikosketukselta, konvektiokuumuudelta (ilman välittämä lämpö), säteilykuumuudelta ja kosketuskuumuudelta. Suojaa myös CE EN1149-5 ja EN61482 luokka 1 ja luokka 2 standardien vaatimuksien mukaisesti käyttäjää valokaarelta ja soveltuu tiloihin missä vaaditaan antistaattista vaatetusta. Ihanteellinen käyttölämpötila välillä -10C - + 10C. Tämä asuste on riskiluokka III henkilösuojain.

Materiaali: 74% Lenzing FR, 15% Kevlar (Para-aramidi), 10% Polyamidi, 1% No-Shock. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Konepestävä 40C. Paino 60 g. Öko-Tex -sertifioitu. Ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

X-Safe tarjoaa myös erinomaisen lisäsuojan metalliroiskeelta oikeanlaisen päällivaatetuksen alla käytettynä. Tämä alusasu on vain osa henkilösuojainkokonaisuutta (PPE) ja parhaan suojaustason saadakseen sen päällä tulee käyttää vaatetusta, joka täyttää EN ISO 11612, EN 1149-5 ja EN 61482-2 standardien vaatimukset.

SUOSITTELEMME X-SAFE BLACLAVA KYPÄRÄHUPPUA KASK TYÖKYPÄRIEN ALLE! Erityisesti silloin kun työtehtävissä on valokaaren riski, muodostavat Aclima X-Safe Balaclava ja Kask Arc Flash kokokasvosuojain erinomaisen yhdistelmän.
Katso valokaaritesti: http://www.youtube.com/watch?v=ftbfNfRh5ho

Mastotyön työturvallisuusohje, kohta 28.1: "Työnantajan on järjestettävä työntekijälle mastotyöhön soveltuvat suojaimet ja suojavaatetus. Varusteiden ja suojainten valinnan tulee perustua työstä tehtyyn riskikartoitukseen: Alushuppu ohut. Kypärään alushuppu talvimalli. Kypärään kommandopäähine (tarvittaessa)"

Suomessa 4/2015 voimaan tullessa sähköturvallisuutta koskevassa kansallisessa SFS-standardin muutoksessa on määritelty valokaaritöissä käytettävästä suojavaateuksesta seuraavaa: "Suojavaatetuksen pitää olla vähintään standardin SFS-EN ISO 11612 luokan A1 B1 C1 mukainen”.
×
×