Rope SRT työpuukko sahalaita

Puukot

Tuotenumero: 12245

19,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Ammattikäyttöön suunniteltu laadukas sahalaitainen köysipuukko. Soveltuu kuitujen, hihnojen, verkkojen ja köysien katkaisemiseen, pakkauksien avaamiseen, nylonin leikkaamiseen jne. useiden eri ammattiryhmien tarpeisiin: sähköasentajille, putkiasentajille, timpureille, rakennusalalle jne.

Uudenlainen TPU kumipintainen iskunkestävä kahva tarjoaa erinomaisen otteen ja eristävien ominaisuuksien ansiosta sen kanssa on miellyttävää työskennellä pidempiä aikoja myös erittäin kylmissä olosuhteissa. Kahvan suuri koko ja voimakas muotoilu saa puukon istumaan erinomaisesti käteen ja tekee työskentelystä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Kahvassa suurikokoinen sormisuoja.

Terän materiaali kylmävalssattu ruotsalainen ruostumaton Sandvik erikoisteräs, joka on maksimikovuuden saavuttamiseksi karkaistu 58 RC kovuuteen ja säilyttää terävyyden pitkään. Kokonaispituus: 215 mm. Terän pituus: 91 mm. Terän paksuus: 2,0 mm. Paino 114 g. Musta hyvin suunniteltu muovituppi, jonka voi laittaa vyön lisäksi esim. nappiin ja rinnalle voidaan valita yksi tai useampia muita Morakniv ammattipuukkoja ja tupet voidaan niputtaa yhteen, jolloin kaikki työkalut on helposti saatavilla.
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan 15 kpl displaylaatikossa, jossa GTIN 7391846015130.
×
×