Garberg full-tang Multi-Mount

Puukot

Tuotenumero: 12642

139,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Tehokas paksuteräinen full-tang puukko, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa olosuhteissa ja kaikissa tehtävissä. Jämerin puukko mitä Morakniv on koskaan valmistanut. Soveltuu monipuoliseen, vaativaan käyttöön osaksi luonnossa liikkujan varustusta, joka on aina mukana: Metsästykseen, kalastukseen, tutkimusmatkoille, retkeilyyn, kaikkeen yleiskäyttöön, sotilaskäyttöön, viranomaisille jne. Yksi viidestä välttämättömästä varusteesta, mitä tarvitaan selviytymiseen luonnossa. Valmistuksessa on käytetty vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja.

Toimitetaan Multi-Mount kiinnitysjärjestelmän kanssa, joka mahdollistaa tupin kiinnittämisen lähes kaikkialle. Multi-Mount kiinnityslevy on kahdella leveällä kiinnitystarranauhalla (sis. toimitukseen) suoraan yhteensopiva sotilaskäytössä yleisiin MOLLE- järjestelmiin (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) ja moniin reppuihin. Fiksusti sijoitetut ruuvinreiät ja hihnaläpiviennit kiinnityslevyssä mahdollistavat kiinnittämisen myös lähes minne vain muuallekin ja takapinnan muotoilun ansiosta se soveltuu myös tankoihin ja kaiteisiin kiinnittämiseen. Tuppi lukitaan kiinnityslevyyn tarranauhasta valmistetun kapean varmistuspannan avulla, ja puukko voidaan ottaa tupista käyttöön jättäen tuppi paikoilleen. Puukko voidaan syöttää tuppiin molemmin päin, joten käyttö on tehokasta niin hämärässä kuin oikea- ja vasenkätisillekin. Tuppea varten toimitukseen kuuluu kaksi nahkalenkillä varustettua yläkappaletta: 1: Suljettu vyölenkki (max 70 mm leveille vöille), jonka ansiosta tuppea voidaan kuljettaa vyöllä ilman Multi-Mount kiinnityslevyä ja julkisissa tiloissa asioinnin ajaksi puukko tuppineen on helppo napsauttaa irti lenkistä ja jättää ajoneuvoon. 2: Neppariläpällä varustettu varmistuslukituslenkki, jonka ansiosta puukko voidaan lukita tuppeen sen ollessa kiinnitettynä Multi-Mount levyyn. Läppä estää puukon tarkoituksettoman pudottamisen (jolloin myös eliminoidaan riskit mm. maastoajoneuvolla kuoppaisessa maastossa ajettaessa ja veneellä, kajakilla, mönkijällä tai moottorikelkalla liikuttaessa), mutta pitää puukon silti heti saatavissa hätätilanteita varten. Useat sotilasohjeistukset vaativat tällaista varmistuslukitusta MOLLE-järjestelmien osalta.

Terässä Scandi-grind profiili, joka tekee teroittamisesta helppoa. Hamarapuoli on hiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikkujen kanssa. Polyamidikahva on poikkeuksellisen kestävä mekaanista rasitusta ja vääntöä kohtaan ja pinta tarjoaa erinomaisen otteen tehostaen työskentelyä. Kahvassa tilava kiinnitysreikä narulle tai muille tarpeille.

Terän materiaali kylmävalssattu ruotsalainen ruostumaton erikoisteräs 14C28N, joka on lämpökäsitelty vieläkin vahvemmaksi ja kestämään pidempään. Kokonaispituus: 225 mm, joka on koko matkalta samaa terästä. Semi-mattapintaisen terän pituus: 109 mm. Terän paksuus: 3,2 mm. Paino 177 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan piikkiin ripustettavassa retail -lahjapakkauksessa, jonka mitat: 26 cm x 5,8 cm x 4,4 cm. Pakkaukseen kuuluu: Puukko, tuppi, vyölenkki, varmistuslukituslenkki, Multi-Mount alusta, leveät tarranaunat alustan kiinnittämistä varten ja kapea tarranauha tupen varmistamiseksi alustaan. Pakkaus ei sisällä ruuveja Multi-Mount alustan ruuvikiinnitystä varten. Multi-Mount alustan takaosan koko 16 cm x 3,5 cm.
Tietoa tuotteen nimestä löytyy Morakniv Garberg esitteen viimeiseltä sivulta.

Tiedoksi selviytymispakkausta suunnitteleville: Ne neljä muuta välttämätöntä selviytymisvarustetta (joiden avulla voi tehdä kaikenlaista, mutta joiden luominen luonnon tarpeista on kaikkein vaikeinta) ovat: Tulentekoväline joka toimii märkänä (=tulukset), avaruushuopa, paracord -narua ja astia jossa voi keittää vettä. Kun nämä viisi varustetta on olemassa, voi ruokailuun ja luonnonoloilta suojautumiseen tarvittavat asiat kehittää varsin helposti luonnossa löytyvistä elementeistä, olit sitten eksyneenä metsässä, saarroksissa sotilaana, tai haaksirikkoutuneena saaristossa.
×
×