Bushcraft Expert tuppi MOLLE

Puukot

Tuotenumero: 13004

31,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Musta MOLLE kotelo Morakniv Buschraft -sarjan puukoille. Tyypillisiä käyttäjäryhmiä: poliisi, rajavartiolaitos, tulli ja sotilaat erikoisjoukkoineen.

Puukko tuppineen voidaan kiinnittää turvallisesti suoraan vyölle tai esim. liiviin, repun kylkeen, asekotelon pidikkeeseen, käsivarteen, jalkaan tai muualle helposti saataville MOLLE- järjestelmään (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) yhteensopivan tupin ansiosta. Yläosassa lukituslenkki puukon kahvan ympärille, jota voi käyttää myös käsineet kädessä. Tupissa avara suuaukko, johon puukko on helppo työntää takaisin.

Arvostetun Sniegel Designin suunnittelema yhdessä Mora of Sweden Ab:n ja erikoisjoukkojen sotilaiden kanssa. Materiaali erittäin kulutuskestävä nylon. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Mutta mitä bushcraft todella tarkoittaa? Englanninkielinen sana bushcraft tarkoittaa nimensä mukaisesti puskataitoja. Käytännössä kyseessä on selviytyminen, tai ennemminkin taidot, ja erityisesti käden taidot selviytyä metsässä / erämaassa itsekseen ilman ulkopuolista apua, tai kun niikseen tulee, niin myöskään ilman ulkopuolisia paikalle tuotuja materiaaleja. Ajatus ei ole se että tarvitsisi välttämättä lähteä kauas ja pois, vaan toimia voi vaikka lähimetsässäkin. Teeman ympärille on myös syntynyt harrastajaryhmiä ja paljon erilaista aktiviteettia. Puskataidot ovat varsin lähellä, tai tavallaan osa myös niin kutsuttua survivalismia, joka on harrastus tai elämäntapa, jossa tavoite on valmistautua hätätilanteisiin ja katastrofeihin. Puskataitojen jalostaminen sujuu paremmin, kun on parhaat mahdolliset työkalut millä taitoja parantaa.
×
×