Woodsplitter 220 lahja

Puukot

Tuotenumero: 13967

65,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Kaksikahvainen erinomainen vetopuukko, jota myös pärepuukoksi kutsutaan. Suunniteltu kiehisten eli sytykkeiden helppoon tekemiseen sekä puuntyöstöön aihioiden alkumuotoiluun. Tämän puukon avulla tulipesän sytyttäminen käy käden käänteessä. Soveltuu kotiin, mökille, harrastajille, opetukseen ja ammattilaisille. Suoran terän molemmissa päissä olevien kahvojen ansiosta puusta voidaan vuolla kahdella kädellä suurempiakin lastuja tehokkaasti ja turvallisesti.

Morakniv Woodcarving –sarja tunnetaan erityisesti tarkkuudesta ja helppokäyttöisyydestä, ja niitä käyttävät ammattilaiset artesaaneista veneenveistäjiin ja puutyön opettajiin. Harrastajille ja askartelijoille Woodcarving –sarja on erinomainen valikoima työkaluja, joilla pääsee käsiksi veiston hienouksiin.

Terän materiaali runsashiilinen teräs, eli terä on helppo teroittaa. Kahva öljyttyä koivua. Kokonaispituus: 366 mm. Terän pituus: 114 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 154 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa Morakniv lahjapakkauksessa, jonka voi myös ripustaa piikkiin. Terän suojana kovamuovisuojus.
×
×