Classic Woodsplitting Knife lahja

Puukot

Tuotenumero: 13968

76,95

Sis. ALV 24 %

Kappalemäärä
kpl
Kuvaus
Kaksikahvainen upeasti viimeistelty vetopuukko, jota myös pärepuukoksi kutsutaan. Suunniteltu kiehisten eli sytykkeiden helppoon tekemiseen sekä puuntyöstöön aihioiden alkumuotoiluun. Tämän puukon avulla tulipesän sytyttäminen käy käden käänteessä. Soveltuu kotiin, mökille, harrastajille, opetukseen ja ammattilaisille. Suoran terän molemmissa päissä olevien kahvojen ansiosta puusta voidaan vuolla kahdella kädellä suurempiakin lastuja tehokkaasti ja turvallisesti. Ergonomiset kahvat okran punertavanruskeaksi petsattua koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön.

Morakniv Woodcarving -sarja tunnetaan erityisesti tarkkuudesta ja helppokäyttöisyydestä, ja niitä käyttävät ammattilaiset artesaaneista veneenveistäjiin ja puutyön opettajiin. Harrastajille ja askartelijoille Woodcarving -sarja on erinomainen valikoima työkaluja, joilla pääsee käsiksi veiston hienouksiin.

Terän materiaali kylmävalssattu ruotsalainen ruostumaton teräs, eli terä pysyy terävänä pitkään. Toisessa päädyssä ripustuslenkki, jonka avulla tämän voi pitää käytännöllisesti vaikka takan tai kiukaan lähettyvillä helposti saatavilla. Kokonaispituus: 363 mm. Terän pituus: 115 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 153 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa Morakniv lahjapakkauksessa, jonka voi myös ripustaa piikkiin.

Tietoa Morakniv Classic -sarjasta:
Mora of Sweden on kehittänyt Classic -sarjaa yli sadan vuoden ajan, ja nämä puukahvaiset puukot tunnetaan kaikkialla pohjolassa laajemmin kuin mitkään muut puukot. Tämän sarjan puukoista käytetään usein sanontaa ”Se aito puukahvainen Mora”. Tyypillisiä ammattikäyttäjiä ovat timpurit, puutyölaiset ja käsityön harjoittajat. Koko Classic -mallisto uudistui kauttaaltaan vuonna 2020.
×
×